WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Raadhuisplein 99, 7811 AP Emmen
(5)
WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Informatie

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is de opvolger van het bekende Dierenpark Emmen. Het park heeft drie werelden met een verschillend klimaat.

Jungola

Een groene wereld, vol met mysterieuze dieren en spannende avonturen. Ga met de boot over de Rimbula River en kom heel dicht langs acrobatische slingerapen. Je komt tevens langs de Olifantenvallei en gaat door de overwoekerde Vlindertempel.

Serenga

In Serenga staat avontuur, natuur en cultuur op de eerste plaats. Verken door middel van de Serenga Safari de uitgestrekte savanne met zijn prachtige dieren, waaronder giraffes en neushoorns. Hoog op de Leeuwenberg houdt de koning der dieren alles goed in de gaten.

Nortica

Help de onderzoekers en doe de 4D-testride door het poolgebied met de Arctic 1. Maak kennis met dieren die zich hebben aangepast aan het leven boven en onder water. De natuur is hier de baas. In deze wereld zul je onder andere pelsrobben, pinguïns en ijsberen tegenkomen.

Contactgegevens

0591 - 850855
info@wildlands.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (5)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

11 april 2017

Je moet er van houden. De verblijven zijn ruim en mooi gethematiseerd, maar daar in tegen zijn er minder dieren te zien. Desondanks wel een leuke dag gehad en nog even gegeten aan de overkant van het park bij La Place.

10 april 2017

8 april 2017

Leuke dag gehad in Wildlands.

6 april 2017

Een geweldige belevenis. Op dit moment mijn favoriete dierenpark.

1 april 2017

Super leuk park! Ik heb een abonnement en kom er regelmatig. Leuk om te zien hoe ze steeds nieuwe dingen blijven toevoegen. Natuurlijk had het park in het begin wat opstartproblemen, dat hou je toch met zo'n groot project, maar ze luisteren goed naar kritiek van de bezoekers en lossen alles snel op. Wildlands heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Foto's (10)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!