Villa Zebra

Stieltjesstraat 21, 3071 JV Rotterdam
(0)
Villa Zebra

Informatie

Villa Zebra is het leukste kunstuitje voor het gehele gezin! Ga op ontdekking in een van de tentoonstellingen en ontdek de kunstwerken. Ben je uitgekeken? Dan kun je zelf aan de slag in een creatieve knutselworkshop.

Villa Zebra maakt tentoonstellingen en workshops met beeldende kunst voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Door middel van spannende vragen en opdrachten ontdekken de kinderen meer over de kunstwerken en het onderwerp van de tentoonstelling. Na een bezoek aan een tentoonstelling volgen kinderen een workshop waarin ze hun ervaringen tot uiting brengen in een eigen kunstwerk.

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is er een vaste tentoonstelling: ZELF! Voor oudere kinderen van 7 jaar is er twee keer per jaar een nieuwe tentoonstelling.

Villa Zebra ligt op de Kop van Zuid en heeft een prachtig uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

Programma en openingstijden

Kijk op de website van Villa Zebra voor het actuele programma van tentoonstellingen en workshops. ZELF! (3 t/m 6 jaar) is gesloten op de donderdagen buiten de vakanties. In de Rotterdamse schoolvakanties is Villa Zebra ook op dinsdag open. Gesloten op alle maandagen. Kijk voor openingstijden tijdens feestdagen op de website van Villa Zebra.

Contactgegevens

010 - 2411717
post@villazebra.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.