SnowWorld Landgraaf

Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf
(0)
SnowWorld Landgraaf

Informatie

In het zuiden van Limburg ligt 's werelds grootste indoor wintersportresort. Met vijf pistes en zeven liften zijn er ontelbare afdalingen mogelijk. Voor een perfecte sneeuwconditie wordt de temperatuur in de hal constant op -5 graden Celsius gehouden. Vergeet dus niet om warme kleding mee te nemen. Bovendien is het dragen van handschoenen verplicht. De pistes op een rij:

Wallis piste (FIS-Rennstrecke)

SnowWorld Landgraaf beschikt als enige indoor wintersportgebied over een officiële FIS-Rennstrecke (Wallis piste). Dit betekent dat SnowWorld als enige indoor wintersportgebied officiële FIS World Cup wedstrijden mag organiseren. Op deze rode piste kunnen afdalingen tot 500 meter gemaakt worden.

Matterhorn piste (de langste piste)

De Matterhorn piste van SnowWorld Landgraaf maakt het mogelijk om afdalingen tot 520 meter te maken. Deze blauwe piste is ideaal voor de gevorderde wintersporter. Halverwege de afdaling, tussen deze piste en de FIS-Rennstrecke vindt u de Vossenberghütte.

Jungfrau en Eiger piste voor beginners

Voor startende wintersporters beschikt SnowWorld over twee oefenhellingen (Jungfrau piste en Eiger piste). Ook wanneer u nog nooit op ski's of snowboard heeft gestaan, heeft u hier de mogelijkheid om de beginselen van de wintersport onder de knie te krijgen.

Graubünden piste (kinderpiste)

In het kinderland kunnen de allerkleinsten onder ons hun eerste wintersportervaringen opdoen. Op een speelse wijze laat SnowWorld kinderen kennis maken met de sneeuw en het materiaal.

Contactgegevens

045 - 5470700
landgraaf@snowworld.com

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.