Skidôme Rucphen

Baanvelden 13, 4715 RH Rucphen
(1)
Skidôme Rucphen

Informatie

Het feit dat er in Nederland geen bergen zijn, wil nog niet zeggen dat je hier niet kunt skiën en snowboarden. In Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen ervaar je de sneeuwsport! Een leuke dag met familie of vrienden begint hier.

Met 365 dagen per jaar kraak verse sneeuw is Skidôme dé locatie om u voor te bereiden op de wintersport, er kennis mee te maken of het perfecte uitje met uw vrienden, familie of collega's te beleven.

Of je nu voor het eerst op de ski's of snowboard staat of al veel ervaring hebt, dat maakt niet uit. De 4 pistes in Skidôme Rucphen en 2 pistes in Skidôme Terneuzen bieden voor iedere skiër en snowboarder mogelijkheden en uitdagingen.

Liever niet in de sneeuw? Geniet in Skidôme Rucphen van nog meer activiteiten!

Ontdek de schoonheden van Antarctica tijdens het GlowGolfen op het 18 hole GlowGolfparcours, beleef de ijskoude kick van het driften op ijs tijdens het IceKarten en ervaar een unieke schaatsbeleving.

Skidôme is bij uitstek geschikt voor een heerlijk dagje uit. Het is de combinatie van unieke activiteiten, verschillende horecagelegenheden, kwaliteit, service en gezelligheid die een dag Skidôme niet snel doen vergeten. Niet voor niets werd Skidôme dit jaar genomineerd voor 'het leukste uitje van Nederland'.

Contactgegevens

085 - 9020606
info@skidome.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (1)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

13 april 2017

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.