Rederij Friendship

Oudezijds Voorburgwal 85, 1012 EL Amsterdam
(0)
Rederij Friendship

Informatie

Beleef Amsterdam vanaf het water. Boek Amsterdams meest unieke en trendy boten voor uw tochten met relaties, vrienden of familie.

Oceans sloep

De Oceans sloep leent zich voor diverse soorten evenementen: Borrels, Brainstormsessies, Meetings, Breakout locatie, Marketing doeleinden, Cadeau aan relaties, Privé en zakelijke tochten, BBQ's, Walking dinners, Bruiloften, Evenementen, Vip transport service en vele anderen mogelijkheden.

Anne Bonney

De Anne Bonney is een historische boot. Ten tijde van de drooglegging in de USA werden bootleggers als de Anne Bonney ingezet voor rumsmokkel. Nu vaart u in deze boot stijlvol en vlot naar de gewenste locatie.

Admiraal Heijn

De Admiraal Heijn is een luxe, elektrische salonboot gebouwd naar Venetiaans model. Zonnen kan op het teakhouten voor- en achterdek. Overdekt is het goed toeven in de salon. De Admiraal Heijn biedt ruimte aan 12 personen.

Louis XIV

Met de Louis XIV vaart u op zonne-energie door Amsterdam. De Louis XIV is het kleine broertje van de Admiraal Heijn. Zowel bij zonneschijn als bij minder goed weer is het goed varen met dit scheepje. Zodra de zon schijnt is het dak binnen enkele momenten te openen.

Contactgegevens

020 - 3344774
info@friendshipamsterdam.com

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.