Nederlands Stripmuseum

Westerhaven 71, 9718 AC Groningen
(1)
Nederlands Stripmuseum

Informatie

Kom naar het leukste museum van Nederland! Wat is het nummerbord van Donald Duck? En, hoe heet het aapje van Dora? Deze en andere vragen kom je tegen tijdens een speurtocht door het leukste museum van Nederland.

In Het Nederlands Stripmuseum ontmoet je al je favoriete strip- en tekenfilmhelden van toen en nu. Na Suske & Wiske, Fokke & Sukke, Spongebob en Agent 327 ontmoet je Kuifje en Sigmund. Naast dat je lopend een reis door de striptijd maakt, kun je ook binnenstappen in de wereld van Jan, Jans en de kinderen. Die komt tot leven als een draaiend theater waarna je samen met de bekende familie uit Libelle naar het stripmuseum reist. Voor de jongste bezoekers zijn Dora, Avatar en andere Nick Jr Helden te bewonderen in de knaloranje Nickelodeon Hoek.

Na een tocht door het museum kunnen bezoekers ook zelf aan de slag. Met de inspiratie die is opgedaan in het museum, tekenen en verzinnen zij in no-time zelf een mooi stripverhaal tijdens een workshop. In het museum zijn ook wisselende tentoonstellingen te zien.

Contactgegevens

050 - 3178470
info@stripmuseum.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (1)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

6 april 2017

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.