Klimrijk Brabant

Turfweg 9, 5504 RL Veldhoven
(0)
Klimrijk Brabant

Informatie

Klimrijk Brabant is het meest spannende adventure park van Brabant. In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Klim tussen de bomen, waag je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen! Verschillende parcours met vijftig soorten hindernissen leiden je door de bomen, maar ook op de grond is er genoeg te beleven.

Parcours klimmen

Test je klimkunsten op 1 van de 4 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 170 meter. Op de laagste route klim en klauter je op 1 meter hoogte. Op de hoogste route hang je 8 meter in de lucht! Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Je wordt gezekerd met een continu zekering, wat klimmen in Klimrijk Brabant supersafe maakt. Bovendien wordt je begeleid door gekwalificeerde instructeurs. Je kunt je dus veilig uitleven en alle hindernissen nemen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en de wazzah sprong. Klimmen is mogelijk vanaf 1.30 meter.

Outdoor avontuur

Klimrijk vind je in de prachtige bossen van Veldhoven. Naast klimmen beleef je hier nog meer outdoor avontuur tijdens een spannende lasergame tussen de bomen, uitdagende GPS tocht of tijdens de avontuurlijke shooting games. Voor de kleinere kinderen is er ook een speelberg, zodat zij hun klim- en klauterkunsten alvast kunnen ontdekken. Het terras van Klimrijk biedt toezicht op de speelberg en de klimparcours.

Ecologisch klimbos

Klimrijk Brabant staat garant voor plezier in het bos met respect voor de natuur. Bij de totstandkoming van het bos zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. De parcours zijn gebouwd zonder schade aan te brengen aan de bomen of de omgeving. Er is bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van spijkers, maar van klemmen om de klimconstructies te bouwen. Zo zorgt Klimrijk voor een mooi en gezond bos.

Onder het groene bladerdek beleven zowel kinderen als volwassenen een spannende dag in de natuur. Klimrijk is geschikt voor een dagje weg met het hele gezin, familie of vrienden, verjaardags- en vrijgezellenfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en teambuildings(mid)dagen. Klimrijk Brabant is onderdeel van Libéma.

Contactgegevens

040 - 2556545
info@libemafunfactory.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.