Dierenrijk

Baroniehei, 5731 RG Nuenen
(0)
Dierenrijk

Informatie

Dierenrijk is de Kinderdierentuin van Nederland! In Dierenrijk sta je neus aan neus met Siberische tijgers, enorme olifanten en ronddobberende zeehonden en loop je door de grootste volière van Europa. In deze volière – van één hectare groot – leven meer dan 100 vogels, waaronder goliath reigers, Europese zeearenden en pelikanen.

Naast allerlei leuke diersoorten ontmoeten, kunnen kids op hun route door het park ook lekker spelen tussen de dieren op en rondom de verschillende speeltoestellen. Elke dag worden er unieke en vooral leerzame shows gegeven. Laat je verrassen door de spetterende zeehondenshow met rondvliegende Zeearenden. Nergens anders kan er een échte olifantentraining bijgewoond worden en ook nog eens van héél dichtbij. Test je dierenkennis tijdens de Wie Weet Wat Quiz en laat je tijdens de gezellige en leerzame dierenshow 'Pico gaat op reis' meenemen door mascotte Pico die allerlei leuke en interessante dierenweetjes vertelt. Slecht weer? In indoor speeltuin Pico's Speelpaleis van 400 m² kunnen kids klimmen, glijden en klauteren op de leukste houten speeltoestellen.

Het park organiseert regelmatig live-optredens, themaweken en evenementen. Dierenrijk is 365 dagen per jaar geopend en is onderdeel van Libéma.

Contactgegevens

0492 - 668240
info@dierenrijk.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.