De Theefabriek

Hoofdstraat 15-25, 9973 PD Houwerzijl
(0)
De Theefabriek

Informatie

De Theefabriek is een unieke combinatie van Nederlands enige theemuseum, een sfeervolle theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereld en een geurige theewinkel... een paradijs voor de theeliefhebber!

In het theemuseum van De Theefabriek wordt u meegenomen op een verrassende ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee. In de theeschenkerij kunt u kiezen uit ruim 300 theesoorten en -specialiteiten, variërend van hete tot koude thee, van groene tot zwarte thee, en van thee met een tic tot thee met slagroom of verse vruchten, uiteraard met een keur aan zoete en hartige heerlijkheden ter begeleiding. Op reservering kunt u er ook uitgebreid tea-en en lunchen. In de nostalgische theewinkel kunt u terecht voor maar liefst 300 soorten thee, kruiden en vruchten en allerlei thee-attributen.

De Theefabriek is gevestigd in de voormalige kerk en pastorie van het pittoreske dorpje Houwerzijl, in 1989 gekocht voor het symbolische bedrag van 1 gulden (45 eurocent) en nu uitgegroeid tot een ware thee-attractie waar jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers komen. Houwerzijl ligt in het prachtige, rustige Noordwest-Groningen, aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer.

Contactgegevens

0595 - 572053
info@theefabriek.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.