De Koperen Ezel

Kopermolenweg 4, 8161 RM Epe
(0)
De Koperen Ezel

Informatie

De Koperen Ezel is de grootste gratis kinderboerderij en speeltuin. Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens, spelen in de overdekte ballenbak, skelteren op de skelterbaan, en natuurlijk knuffelen met de dieren!

Door het wandelen met ezels kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur in Epe op de Veluwe. Op een verrassende manier onthaasten; een volledig verzorgde dag plezier voor jong en oud. Het ezelrijden is bedoeld voor kinderen, er kan tot 50 kg op de ezel worden gereden, omdat er volgens de nederlandse wetgever niet door volwassenen op de ezel worden mag worden gereden.

Naast de ezels wonen er op De Koperen Ezel ook veel andere dieren. We hebben cavia's, konijntjes, geiten, kippenen en hangbuikzwijntjes. De toegang van onze kinderboerderij met binnen en buiten speeltuin is gratis. Verder kunt u op ons sfeervolle, met oude landbouwwerktuigen, ingerichte boerenterras genieten van een kopje versgezette koffie of thee, frisdrank, ijs en snacks.

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een echt feest. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel wordt dan ook een borstelset en lekkers meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. Omdat de ezel wat langzamer loopt dan "grote mensen", kunnen de kinderen het tempo goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Contactgegevens

0578 - 662452
info@dekoperenezel.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.