BillyBird Park Hemelrijk

Zeelandsedijk 34A, 5408 SM Volkel
(1)
BillyBird Park Hemelrijk

Informatie

Binnen en buiten plezier voor iedereen

Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een spannend touwenparcours, de klimberg Hemelaya en de bootjesglijbaan Splash. Een van de absolute hoogtepunten in het park is toch wel de familie-achtbaan. Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl u razendsnel door het park wordt gelanceerd!

Ook aan de kleintjes heeft BillyBird gedacht; in het knusse Poppentheater spelen zich allerlei spannende avonturen af. Nieuw is de grote omheinde buitenspeeltuin Kinderland, met daarin onder meer de hoogste airtrampoline van Nederland!

Contactgegevens

0413 - 277000
info@billybird.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (1)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

13 april 2017

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.