Attractiepark De Goudvis

Zeeweg 91, 1753 BB Sint Maartenszee
(0)
Attractiepark De Goudvis

Informatie

Attractiepark de Goudvis is een groot park in de kop van Noord Holland, met een enorme buitenspeeltuin en meer dan 2200m² indoor speelparadijs.

In de enorme buitenspeeltuin treft u o.a. de volgende attracties aan; grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussen, trapskelters, schommels, wippen, kabelbanen, glijbanen, waterfietsen, kettingbrug (door het water), de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) een speelkasteel met klimwand en glijbaan en nog veel meer. Het is een veilig en overzichtelijk geheel. Er is een toiletgebouw (gratis) en een snackbar met terras. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen.

Tevens is er het meer dan 2200m² grote indoor speelparadijs. Spannend en avontuurlijk waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich kunnen vermaken met o.a. de ballenbakken, klauternetten, hobbelhindernissen, glijbanen, kabelbaan met vangnet, bouncebalkooi (indoor voetbal), speelhuisjes, luchtkussens, monorail, rodelbaan, trampolines, bouwhoek en nog veel meer. Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Ook is er in het speelparadijs een toiletvoorziening waar u uw baby kunt verschonen. Bij Attractiepark de Goudvis betaald u één prijs voor binnen en buitenspelen, en volwassenen hebben gratis entree!

Contactgegevens

0224 - 561671
info@degoudvis.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.