AquaZoo Friesland

De Groene Ster 2, 8926 XE Leeuwarden
(0)
AquaZoo Friesland

Informatie

AquaZoo Friesland is met de uitgebreide diercollectie, de natuurlijke inrichting van het park en de bijzondere dierverblijven het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland. Het park ligt net buiten Leeuwarden en is goed bereikbaar vanaf de snelwegen A7 en A32.

Ontmoet van verrassend dichtbij dieren als ringstaartmaki's, pinguïns, reuzenkangoeroes en wallabies; je mag namelijk bij deze dieren in het verblijf. Ook dieren als zeeberen, boshonden, kleine panda's, ocelotten, zeehonden, pelikanen, capibara's en allerlei soorten (dwerg)apen ontbreken niet in het park.

In het Naturama kun je overdekt kennismaken met reptielen, amfibieën en insecten uit de hele wereld. In het junglegebied 'Amazona' word je omringd door los klauterende dwergapen terwijl je in de vernieuwde Griezelgrot lekker kunt griezelen tussen de ratten en vogelspinnen.

Kinderen kunnen op pad met een spannende speurtocht, knuffelen met de dieren op de kinderboerderij, klimmen en klauteren in de speeltuin en bootje varen op de roeibotenplas. Leuk voor iedereen zijn de voederpresentaties bij dieren als beermarters en otters en de spectaculaire vogeldemonstratie.

AquaZoo Friesland heeft ook speciale arrangementen voor groepen, zoals koffie met gebak in het Pinguïn Paviljoen, een lunch in de serre met uitzicht op de otters of een barbecue op het terras.

Contactgegevens

0511 - 431214
info@aquazoo.nl

Zie jij een fout in deze informatie? Laat het ons weten

Beoordelingen (0)

Log in om een beoordeling toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen beoordelingen gevonden.

Foto's (0)

Log in om een foto toe te voegen. Geen account? Registreer gratis!

Geen foto's gevonden.